Къщи за гости Бадевски рай отваря врати през юли 2020 г. Всяка една от четирите къщи е луксозно обзаведена и напълно оборудвана, така, че да не Ви липсва нищо, за да успеете да се насладите спокойно на вашата почивка. Местоположението на Бадевски рай гарантира всичко необходимо за вашия отдих и бягство от забързаното ежедневие.

Къщи за гости Бадевски рай са подходящи както за семейна почивка, така и за забавление в голяма компания. Имате възможността не само да се насладите на заслужен отдих, но и да се разходите сред красивата природа, да отидете на риболов и да се радвате на активна почивка.

Гостите на Къщи за гости Бадевски рай могат да се възползват от собствен паркинг и Wi-fi, както и от всички удобства, които предлагат – сателитна телевизия, климатик, локално парно, самостоятелен санитарен възел, напълно оборудвана кухня с всичко необходимо, в градината е разположено барбекю и не на последно място прекрасният басейн и места за отдих в градината на къщата.

Къщи за гости Бадевски рай разполагат с леглова база от 37места, като гостите могат да се настанят в двойни стаи, стаи с три легла, или стаи с четири легла/едно двойно легло и едно двуетажно/. Всяка от къщите разполага с всекидневна и обособена кухненска част, разположени на първия етаж.

На втория етаж от всяка от къщите се намират помещенията за настаняване, както и два общи санитарни възела.

В градината има външно барбекю.