kъща за гости Бадевки рай

Къща за гости „Любов“

Гостите на Къща за гости Любов могат да се възползват от собствен паркинг, както и от всички удобства, които предлага – сателитна телевизия, климатик, локално парно, самостоятелен санитарен възел, напълно оборудвана кухня с всичко необходимо (готварска печка, хладилник, микровълнова печка, електрическа кана), ютия, в градината е разположено барбекю и не на последно място прекрасният басейн и места за отдих в градината.

Къща Любов разполага с места за настаняване на 9 човека- една двойна стая,една тройна, и една четворна/спалня +двуетажно легло/, две общи бани на същия етаж. На първия етаж се намира просторна всекидневна с напълно оборудвана кухня. Има и тоалетна.

*Цена: 300 лв /нощувка(цена без ДДС)

Къщата се отдава за минимум 2 нощувки

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОВА ГОДИНА 2023/2024

3 нощувки по 600 лв на вечер

 

Резервация

Резервирани дати от 15:00 ч. в деня на настаняване до 11:00 ч. в деня на напускане.

Брой възрастни

Често задавани въпроси

Приемането на резервация от страна на Къщи за гости Бадевски рай е възможно по един от следните начини:

  • на телефон 0886839704 или 0886266767 – при запитване за резервация по телефона от страна на Къщи за гости Бадевски рай е възможно да бъде поискана електронната поща на представителят на гостите, резервиращ къща, за да може да се изпрати повече информация и потвърждаване на дати, цени и условия.
  • на електронната поща на Къщи за гости Бадевски рай – reservation@badevskirai.com

Вашата резервация се счита за потвърдена при направено депозитно плащане в рамките на 2 работни дни след датата на получаване на писмено потвърждение за вашата резервация на посочена от Вас електронна поща.

Депозитът който се заплаща е както следва:

  • при резервация на 1 нощувка – 100% заплащане по банков път
  • при резервация от 2 до 5 нощувки – 50% от цялата сума и заплащане по банков път
  • при резервация на повече от 5 нощувки – депозит от 25% от цялата сума, заплатен по банков път

Ако гостът желае да отмени цяла потвърдена резервация или да отмени/анулира един или повече дни от потвърдена такава, е необходимо да уведоми Къщи за гости Бадевски рай по телефона или в писмено уведомление за отказ/анулиране на електронната поща.

Къщи за гости Бадевски рай предоставя възможност за безплатна отмяна на резервация до 3 дни преди датата за настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на цялата сума за първата резервирана вечер.

Всички цени на нашия уеб сайт са за къща, освен ако не е посочено и изписано друго.

Да! Те са на разположение на нашите клиенти без допълнително заплащане.

Домашни любимци се допускат на територията на нашите къщи при условие, че се доплати 20лв за целия престой.

В нашите къщи настаняването е от 15.00 ч. Ако пристигнете по-рано, можете да оставите багажа си, докато се настаните в стаята си. Ако стаята Ви е почистена и готова за настаняване преди 15:00 ч., ще бъдете настанени по-рано.

Къщи за гости Бадевски рай предоставя възможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване след допълнително уточняване с управителя или негов представител